Plébániai Hivatal

Római Katolikus Szent László Plébánia Hivatala

Cím: 3400 Mezőkövesd, Szent László tér 28.

Adószám: 19910495-1-05

Mobil: +36/30-308-26-86

Tel.: +36-49-313-225

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.szentlaszlo-mezokovesd.hu

 

Ügyintézés (Temetés, szentmisék, stb) Guba Ágnes: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyintézés (Könyvelési ügyek) Panyi Józsefné: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyintézés a temetőben (Prókai Dezső): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Énekrendek, esküvők énekrendjének egyeztetése a karnaggyal (Mozer János): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyházközségünk kórusa (Szent László Fesztiválkórus): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Nyitvatartási idő: minden hétköznap 8:00 – 12:00

 Ügyintézés:

  1. Keresztelő (adatlap letöltése/kitöltése), időpont egyeztetés

  2. Házasságkötés (adatlap letöltése/kitöltése), időpont egyeztetés

  3. Temetés/sírhelymegáldás (temetői ügyintézés után lehetséges)

  4. Keresztlevelek, igazolások kiadása

  5. Egyházi hozzájárulás kifizetése

  6. Jelentkezés elsőáldozásra (adatlap letöltése/kitöltése),

  7. Jelentkezés bérmálásra (adatlap letöltése/kitöltése),

  8. Miseszándék íratása 

    Fontos! Kérjük töltse le a megfelelő adatlapot nyomtassa ki és töltse ki, majd a kitöltött jelentkezési lapot hozza magával a plébániai hivatalba. A jelentkezését csakis a helyesen kitöltött és aláírt adatlappal tudjuk elfogadni. 

Itt talál meg bennünket:

contentmap_plugin